Hils på våre nye medarbeider på Gran Canaria

Sarmed og Julie skal sammen drive kontoret i Puerto Rico. De ser fram til å ta i mot gjester og tilby aktiviteter og tjenester som byr på trygghet, trivsel, reiseglede og fellesskap!

Sarmed Saify og Julie, destinasjonsjefer på Gran Canaria Sarmed og Julie skal drive kontoret i Puerto Rico

Julie
Hei, hvem er du og hva gjør du?

Hei. Jeg heter Julie, er 32 år og jobber som destinasjonsleder på Gran Canaria. Jeg har bachelor i reiseliv og ledelse. Har tidligere jobbet i Via Travel/Egencia i Oslo, og service har alltid vært en del av min jobb. Jeg har også vært frivillig i Røde Kors besøks sentral for eldre.

Sarmed
Hei, hvem er du og hva gjør du?

Hei. Jeg heter Sarmed og er 29 år og jobber som destinasjonsleder på Gran Canaria. Jeg har permisjon fra konfliktrådet i Trondheim der jeg jobber som ungdomskoordinator. Jeg har Mastergrad i Idrettsvitenskap og er utdannet lektor. Jeg har også UEFA C- og B lisens som fotballtrener.

Legg igjen en kommentar