Vårt hjem i solen

Astrid og Lars Bækken reiser med Solgruppen til Albir hvert år. De forteller hvordan de har det på langtidsferie i Albir og hvordan det er å komme tilbake år etter år.

I år har vi 10-årsjubileum! Totalt har vi vært 17 ganger i Albir med Solgruppen. De siste årene 3 ganger per år. Midtsommer er vi hjemme i Norge, men reiser ned på våren for å få en forsmak på sommeren og til høsten igjen for å forlenge den. Vi måtte avbestille en tur på grunn av alvorlig sykdom, men turen vi tok i mars var virkelig noe vi så frem imot og som var gulrota som gav nye krefter og bedre humør. 

Vi dro sammen med venner og familie og hadde det helt topp. Astrid blomstret opp. Vi feiret bursdager på Bok-Cafe´n, fikk trygghet og oppfølging av Solgruppen og været var topp. Albir er godt tilrettelagt og med deilig klima som gjør at man kan være mer aktive enn hjemme i Norge. Vi er jo blitt eldre og har våre plager, men det tørre klimaet her gjør godt. Vi anbefaler på det varmeste våre venner til å bli med oss til vårt hjem i solen.

På Bok-Cafe´n treffer vi alltid likesinnede. De serverer både norsk og spansk mat og har ulike temakvelder. Vi har vært med på mange av utfluktene som arrangeres og som står på aktivitetsprogrammet som kommer hver uke. Astrid liker godt å sole seg, mens Lars er mer aktiv. Han liker å se på Rosenborgkamp og skisport på Bok-Cafe´n.

Vi føler en trygghet med vakttelefonen, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet og at det er norsktalende lege der, om vi skulle trenge det. Fra gang til gang lagrer vi en bag med våre ting hos Solgruppen, så vi ikke behøver å reise frem og tilbake med det hver gang. Vi har også feriert med barn og barnebarn, og sitter igjen med flotte og varige minner i alle generasjoner.

Vi bruker pengene våre på å reise, og kose oss. Skaper minner og lever lengre på det til neste tur. «Å reise er å leve» er mottoet vårt.

Vi trives i Albir og føler oss trygge med Solgruppen.

 

Astrid og Lars

Astrid og Lars Bækken på den Norske Bok-Cafe`n i Albir

Legg igjen en kommentar