Våre bosteder i Albir

Våre bosteder i Albir ligger sentralt og rundt sentrum. Matbutikker, offentlig transport, legesenter, apotek, minibanker, butikker, restauranter og barer er alle i nærheten.

 

Albir er ett rolig sted, men noe støy kan forekomme fra lokal trafikk, restauranter og barer på kveldstid. Gjennom våre soler(hotelrangering) gir vi deg en indikasjon på vår subjektive mening om bostedets standard. Leilighetshotellene har stort sett 1 soverom, noen få har 2, og ett har 3. Leilighetene er enkelt utstyrt og enkelt møblert, og kan ha noe begrenset belysning og skapplass. Alle har kjøkkenkrok med nødvendig utstyr, samt bad med dusj eller badekar. Hotel Kaktus har dobbeltrom med bad, samt noen studioleiligheter med mulighet for å lage enkle måltider.

Albir Playa Hotel & Spa har dobbeltrom med bad. Rengjøring skjer ukentlig, oftere på noen bosteder. Strøm og vann er svært kostbart i Spania.  For å unngå høye kostnader råder vi alle til måtehold. Spesifikke leilighetsønsker mottas og videreformidles, men vi kan aldri garantere dette! Solgruppen kan ikke holdes ansvarlig for manglende TV- og internettsignaler, som kan påvirkes ved mye regn, storm og vind. Ved feil eller mangler, kontakt først resepsjonen, deretter vårt servicepersonell. På kartet under ser du alle våre bosteder i Albir, trykk på for å forstørre


Lys og trivelig leilighet nært strandpromenaden i Albir. Godt utstyrt. Balkong med utsikt mot Hotel Kaktus og Fundacion Frax, ca 100 m til stranden.

Se mer
Strand ca 100 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 800 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar I 1. etg
Safe Ja Etasjer/heis 4/ja

Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie.

Se mer
Strand ca 100 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 700 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar I nærheten
Safe Ja Etasjer/heis 4/ja

Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.

Se mer
Strand ca 1 km Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 750 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer 3

Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en meget høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.

Se mer
Strand ca 700 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 450 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer/heis 5/ja

Albir Parc er ett privat leilighetskompleks sentralt i Albir, nært vår servicekontor og Bok-Cafe`n. Stor leilighet med 2 soverom og 2 bad (dusj i badekar). Komplekeset har ett stort koselig fellesområde med basseng og gressplen.

Se mer
Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 100 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 5/ja

 


Albir Plaza er et leilighetskompleks med 3-roms leiligheter. Albir Plaza er lokalisert i nærheten av vårt servicekontor og hovedgaten i Albir. Leilighetene er i 2 etasjer, med 2 soverom, stue og balkong med gode solforhold og bord med plass til 4. Komplekset har et fint bassengområde.

Se mer
Strand ca 500 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 100 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/Ja

 


Beliggende i et rolig strøk i Albir. Anlegget har tre 3-etasjes bygninger med totalt 17 leiligheter. Komplekset ligger ikke langt fra hovedgaten, Den norske Bok-Cafe`n og Solgruppens kontor. Koselig uteområdet med basseng. På alle leiligheter er det terrasse på to sider av huset. Leiligheter på bakkeplan har hage med grill.

Se mer
Strand ca 1,2 km Internett Ja, gratis
Bok-Cafe`n ca 850 m Basseng Ja
Resepsjon Ja, begr åpn Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/nei

Florida er ett moderne leilighetskompleks med en koselig hage og uteområde med basseng. Flotte, godt utstyrte leiligheter. Florida ligger veldig sentralt like ved supermarked og nær hovedgaten i Albir og Solgruppens servicekontor. Bussholdeplass like ved. Ingen resepsjon og ingen safe. 

Se mer
Strand ca 1 km Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 500 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/ja

Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.

*Hver 6. uke gratis gjelder dobbeltrom med halvpensjon

Se mer
Strand ca 20 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 1 km Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer/heis 6/ja

Las Terrazas del Albir er et koselig hotell som ligger sentralt i forhold til sentrum og stranden. Med variasjon i 2-roms leiligheter og 1-roms studioleiligheter egner Las Terrazas seg både for enslig reisende og par.

Se mer
Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 350 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Nei/nei
Safe Ja Etasjer/heis 5/ja

På Los Alamos bor du på moderne leiligheter i umiddelbar nærhet til både sentrum og stranden med den flotte promenaden. Leilighetskomplekset har et felles hageområde med basseng.

Se mer
Strand ca 70 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 700 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar Nei/nei
Safe Ja Etasjer/heis 5/ja

Mundaka er et koselig leilighetshotell som ligger idyllisk til i den vakre fjellsiden i Albir. Dette hotellet er fint for de som liker å spasere, da det er bakker opp fra stranden og sentrum av Albir. Anlegget ligger tilbaketrukket i et rolig område og består av 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Det er flotte turstier i området. Det er lagt opp til handledager der matvarer blir kjørt hjem for deg.

Se mer
Strand ca 1,3 km Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 1,1 km Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/Nei

 


Leiligheter som ligger i samme bygg som vårt servicekontor. Leiligheten har to balkonger, den ene med morgensol.

Se mer
Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 100 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 5/ja

 Vidalbir ligger like ved hovedgata i Albir og ikke langt fra Solgruppens servicekontor og Den Norske Bok-Cafe`n. Komplekset har en takterrasse med gode solforhold og solsenger. Bassenget ligger delvis i skyggesiden uten de beste solforholdene.

Se mer
Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 350 m Basseng Ja
Resepsjon Ja, begr. åpn Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/ja