Bosted i Thailand


Family består av en mindre gruppe bygninger inne på komplekset som omkranser et stort svømmebasseng. Her finnes studio, 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter samt Penthouse. Alle boenhetene har et lite kjøkken med kokemuligheter, mikrobølgeovn, vannkoker og kjøleskap. Bad med dusj. 24 timers resepsjon og egen frokostrestaurant. 6 etasjer og heis.

Se mer
Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja

C-View Residence har 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter, penthouse og studioleiligheter. Bostedet har sjøutsikt fra 3 sider. Rommene er utstyrt med kjøkkenkrok med kokeplater, mikro, kjøleskap, vannkoker og 24-timers roomservice, tv, wifi og balkong. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon.

Se mer
Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Nei  Safe Ja

Marcus er et hotell med deluxe rom. Rommene er utstyrt med vannkoker, kjøleskap, 24-timers roomservice. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon og restaurant som heter Restaurant Steaks and Grill. 7 etasjer og heis.

Se mer
Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja

Marcus er et hotell med deluxe rom. Rommene er utstyrt med vannkoker, kjøleskap, 24-timers roomservice. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng. Hotellet har 24 timers resepsjon og restaurant som heter Restaurant Steaks and Grill. 7 etasjer og heis.

Se mer
Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja