Våre bosteder i Jomtien
Bostedene våre ligger i et rolig område. New Nordic hotellkompleks ligger i gangavstand til Den norske sjømannskirken og ca 400 meter fra stranden. Hotellkomplekset har flere typer boenheter, flotte bassengområder, flere butikker, restauranter og barer. Det finnes også frisør og velværesalonger, vaskeri, bakeri med norske bakevarer, og butikk hvor man får kjøpt noen norske produkter. Solgruppens gjester kan bruke alle fasilitetene på de forskjellige bygningene i New Nordic komplekset. Minibank ligger i hovedgata. Det er trimrom, massasjesentre og en bar som viser sport på tv. Boenhetene har også norske TV-kanaler og gratis wifi.
Vi skreddersyr kort- og langtidsferie til Albir. Derfor bestemmer du selv når du vil reise, hvor lenge du ønsker å være, hvilket bosted du ønsker å bo på og hvor du ønsker å reise fra. Slik går du frem for å forespørre pris:


1. Finn et bosted du liker fra listen under
2. Bestem deg for reiseperiode og reiselengde
3. Ring oss på telefon 73 53 50 12 eller bruk "Send forespørsel" knappen som ligger på bostedsiden.
4. Du får et uforpliktende tilbud fra oss på skreddersydd kort- og langtidsferie, enten over telefon eller på mail.

Dersom du er i Trondheim må du gjerne komme innom våre kontorer for en reiseprat i Thomas Angells gate 22.


Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet 2 kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov. Ingen kjøkkenfasiliteter

Øvrig: Marcus 2 har eget svømmebasseng på taket Gjestene på Marcus 3 benytter resepsjon og frokostrestaurant på Marcus 1

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Se mer

Atrium er et nytt hotell i komplekset. Hotellet ligger litt utenfor de andre hotellene i et rolig område med nærhet til restauranter og butikker. Bygningen har en liten hage for avslapning på i 3. etg.

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Dobbeltseng eller separate senger. Svømmebasseng på taket. I tillegg kan svømmebasseng på bygningen Anita benyttes. Rommene har dobbeltseng eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Resepsjon. Frokost serveres på Hotel Marcus 1, noen minutter gange fra Atrium.

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Se mer

Family består av en mindre gruppe bygninger inne på komplekset som omkranser et stort svømmebasseng.

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har dobbeltseng eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet kokeplater, microbølgeovn, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Resepsjon. Frokost serveres i egen frokostrestaurant. 6 etasjer og heis.

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Se mer

C-View Residence har 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter, penthouse og studioleiligheter. Bostedet har sjøutsikt fra 3 sider. Rommene er utstyrt med kjøkkenkrok med kokeplater, mikro, kjøleskap, vannkoker og 24-timers roomservice, tv, wifi og balkong. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon.

Se mer

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har dobbel eller separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. På rommet finnes kjøleskap med fryser og vannkoker.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov. Ingen kjøkkenfasiliteter

Øvrig: Marcus 1 har eget svømmebasseng på taket og på . Det er 24 timers resepsjon og egen restaurant hvor blant annet frokosten serveres. 

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Se mer

Rommene: Ulike romtyper : Deluxe studiorom (dobbeltrom) og rom med 1 eller 2 separate soverom. Rommene har separate senger. Alle rom har god standard og klimaanlegg. Kjøkkenfasiliteter på rommene med blant annet 2 kokeplater, kjøleskap med fryser, vannkoker ellers enkelt utstyrt.  Bad med dusj. Gratis WIFI, TV med norske kanaler. Balkong med 2 stoler og et bord. Daglig rengjøring og skifte av sengetøy ved behov.

Øvrig: Gjestene på Marcus 3 benytter resepsjon og frokostrestaurant på Marcus 1

Merk at TV og WIFI signaler til tider kan være noe ustabilt.

Se mer