Vi gjentar vår store suksess med langtidsferie til fantastiske Thailand! Thailand har blitt en stor favoritt blant nordmenn og andre nordboere. Landet som er viden kjent for sin gjestfrihet og som smilets land, frister solhungrige nordmenn med deilig klima, shopping, god mat, kulturopplevelser, og en rekke attraksjoner.


Oversiktsbilde av New Nordic komplekset i Jomtien

Felles bassengområde på New Nordic

 

Bostedene våre ligger i Jomtien utenfor Pattaya på østkysten av Siambukten. 

Her bor vi på New Nordic hotellkompleks som ligger i gangavstand til Den norske sjømannskirken. Det er ca 400 meter til hotellets private strand. Her finner anleggets gjester også finner solsenger med parasoller. Det går gratis shuttlebuss til stranden for hotellets gjester. Verdt å merke seg er at den Thailandske regjeringen har bestemt at man kan ha solsenger på strendene hver dag bortsett fra onsdager. Da kan man til gjengjeld benytte seg av et av New Nordics bassenger eller kanskje bli med på en spennende utflukt.

Hotellet er et kompleks med flere type boenheter, flotte bassengområder, flere butikker, restauranter og barer. Det finnes også spa og velværesalonger, vaskeri, et bakeri med norsk bakst, og i butikken kan man få kjøpt norske aviser og noen andre norske produkter. 

Boenhetene har også norske og internasjonale TV-kanaler og det er gratis wifi over hele komplekset. Minibank i umiddelbar nærhet. 

Fellesmiddag ved stranden i Jomtien

Fellesmiddag ved stranden i Jomtien

 

New Nordic Studi Family

Studioleilighet på Family

Langtidsferie Thailand

Reise når du vil og bli hvor lenge du vil! I tillegg til våre fellesreiser, kan man også reise utenom disse og selv velge varighet og avreisedato. Egne priser og betingelser gjelder for reiser utenom Solgruppens oppsatte fellesavganger.

 

Husk! For opphold i Thailand over 30 dager må man ha visum. Det anbefales å være ute i god tid for å ordne dette og Solgruppen hjelper deg gjerne med dette mot et tillegg. For opphold på 60 dager eller mer gjelder egne satser. Kontakt Solgruppen dersom du har spørsmål vedrørende visum.

Reiselederservice

På våre reiser vil det være med en norsk reiseleder. Dersom man reiser utenom oppsatte fellesreiser, reiser man på egenhånd og det vil være begrenset reiselederservice.

Lege

Legevakt med sykepleier og apotek finnes i nærheten av hotellet. Ved forespørsel i forkant av avreisen, kan man leie enkelte hjelpemidler som rullator e.l.

Aktiviteter

For de som spiller golf er Pattaya et eldorado og flere flotte golfbaner finnes i området. Ellers er det mange aktiviteter som windsurfing, paraseiling, vannski, bueskyting, bowling eller gocart. I tillegg har Solgruppen et eget aktivitets -og utfluktsprogram for sine gjester.

 

 

Kontor med sykepleier

New Nordic har egen sykepleier på komplekset.

 

Biler og shuttlebusser

Biler og shuttlebusser som kjører deg til strand og plasser i nærheten.

Norsk bakeri på komplekset

På komplekset finner du også ett norsk bakeri

 

 

Frokost på takterrassen under langtidsferien

 

 

Bli kjent med en liten bit av Thailand! Solgruppen tilbyr både dagaktiviteter og overnattingsutflukter som er tilpasset antall gjester, periode og det som skjer i lokalmiljøet. Man kan få oppleve Thailands kultur, historie, gastronomi og det blir lagt vekt på livsglede og sosialt samvær.

 

 

Nong Noch Garden

Eventyrlig og fargerik botanisk hage. En av de største attraksjonene i sør-øst Thailand. Her kan vi ri på elefant, bli med på en togtur m.m. Deilig lunsj ved en innsjø, flotte fargerike show. En opplevelse med vakre blomster og kulturelle innslag som thaiboksing, klassisk thaidans i flotte kostymer, tvekamp på elefantrygg m.m.

Dagsutflukt shopping i Pattaya

Vi drar til Pattaya og besøker Central og Mikes. Central er Asias største shoppingsenter med strandbeliggenhet. Rett ved siden av finner man også shoppingsenteret Mikes, så her er det mye å velge for den shoppingglade turist.

Kveldsutflukt til Pattaya

Vi besøker Walking street med alle dens kuriositeter og spiser middag på en hyggelig restaurant.

Thepprasit Night Market

Hver fredag, lørdag og søndags kveld er det nattmarked med et uendelig utvalg av mat, klær og suvernirer osv.

Sriracha Tiger Zoo

Kun 30 minutters kjøring fra Pattaya, kan du besøke den unike Tiger Zoo som er hjemmet til over 400 Royal Bengal Tiger. Vi får se tigershow, krokodilleshow, elefantshow og show med griser. Kanskje kan vi også få mate små tigerunger. her får du smake på krokodillekjøtt grillet på spyd.

Badetur til idylliske Koh Larn

Fra Bali Hai Pier tar vi lokalbåten ut til øya Koh Larn og havna Naban Port. Etter en kort taxitur ankommer vi den pittoriske stranden Tien Beach. Her har vi hele dagen til disposisjon

I tillegg til utflukter har vi ukentlige fellesaktiviteter som feks felles middager, gåtur til Sjømannskirken, quizkvelder, dansekvelder osv.

Forrykende cabaretshow

En ting som Thailand er kjent for på godt og vondt, er ladyboys. Det finnes flere teatre som hovedsaklig består av fullt utkledde ladyboys som fremføre dans og show til diverse musikk og scenerigginger. Fantastiske kostymer. Storslagent

Pattayas flytende marked 

Ble åpnet senhøsten 2008 og er over 100 000 kvadratmeter i utstrekning, det er også det største kunstig oppbygde flytende marked i verden. Markedet er oppdelt i fire hoveddeler nord, nordøst, sentral og den sørlige delen av Thailand. Her er håndverk, kunst og matretter fra landsdelene. Markedet er bygget opp på påler i den store innsjøen.

Bangkok, kontrastenes by

Her blandes moderne skyskrapere med skranglete tuk-tuker, tradisjonelle matmarkeder, lukseriøse skatter og billige kopier. Gran Palace er storslott og kongelig, Wat Po  den 46 m liggende Buddha. Vi tar en båttur på de små klongene i ”østens Venezia”. Lunsj og shopping inngår også.

 Bang Saray, strandtur og vingårdsbesøk

Vi drar til ei idyllisk strand og nyter krystallklart vann før vi spiser deilig skandinavisk lunsj. Vi besøker vingården Silverlake Valley hvor vi tar en rundtur og ser også på Buddha Mountain et verdens største Buddhabilder 130 m høyt og 70 m bredt.

”Sannhetens tilfluktsted”

Helligdommen er bygd i tre, fylt med skulpturer basert på tradisjonelle buddhistiske og hinduistiske motiver. Et flimrende luftslott med en dramatisk plassering ved havet. Inspirert av gamle khmertempler i Kambodsia. Vi drar også til Pattayas utsiktspunkt og Buddha Hill.

Eksklusiv utflukt med Katamaran

Vi tilbringer en hel dag på havet. Vi bader fra båten, besøker idylliske strender og har med egen kokk som lager deilig mat til oss. Vi besøker også apeøya hvor vi kan mate apene med frukt og vann. Vi nyter den flotte solnedgangen.

I tillegg til utflukter har vi ukentlige aktiviteter, blant annet:

Felles middager på spennede og varierte restauranter både i Patramnak, Jomtien og Pattaya. Besøker Sjømannskirken, kaffetreff hos den norske bakern, quiz- kvelder, dansekvelder, jungeltur m.m