Felles langtidsferie til Thailand

Flytendemarked i Pattaya
Send oss en forespørsel

Vi har satt opp seks fellesavganger for årets Thailand-sesong.

Restplasser til Thailand

Restplasser thailand


Her kan man velge om man ønsker å bo på Hotel Marcus, Family Residence eller på C-View Residence. Se beskrivelse av de ulike bostedene lenger ned på siden. Det vil være en norsk reiseleder fra Solgruppen tilstede under oppholdet. Når man reiser på fellesavgang får man velkomstmiddag og avslutningsmiddag. Reisens lengde bestemmer du selv. Vi har alternativer fra 21 til 56 døgn. Vi skal nyte solen, stranden, trivelig selskap, god mat og drikke. Området byr på et hav av opplevelser for alle og enhver. Solgruppen legger opp et variert aktivitetsprogram for hver uke for våre gjester.

 

Spennende eksotiske utflukterSpennende eksotiske utflukter
Fellesmiddag med solnedgangFellesmiddag med solnedgang
Thailand, JomtienSolgruppens langtidsferie Thailand

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Oslo - Bangkok
 • Inkl. 2 kolli og 1 håndbagasje p.p
 • Transfer t/r flyplass - Jomtien
 • Overnatting på valgt bosted
 • Frokost
 • Velkomst og avslutningsmiddag
 • Aktivitets og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

Nyhet! Overnattingsutflukter

Nytt for året er at man kan melde seg på overnattingsutflukter til spennende steder under langtidsferien. Følgende turer vil gå i løpet av vinteren:

Ytterligere informasjon om disse turene kommer. Det er begrenset antall plasser så vi anbefaler å bestille disse turene samtidig som du bestiller din langtidsferie

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Fellesavganger fra Oslo

 • 16.01.2019 få plasser
 • 23.01.2019 få plasser
 • 30.01.2019 få plasser
 • 06.02.2019
 • 13.02.2019
Reiselengde Deluxe Studio (dobbeltrom)
Enkeltromstillegg kr 190,-
Rom med 1 separat soverom
Enkeltromstillegg kr 235,-
Rom med 2 separate soverom)
Enkeltromstillegg kr 265,-
Gjelder ikke C-view Residence
21 døgn fra kr 13 990,-* fra kr 17 450,- fra kr 19 430,-
28 døgn fra kr 14 490,-* fra kr 19 800,- fra kr 22 440,-
35 døgn fra kr 19 950,- fra kr 22 180,- fra kr 25 460,-
42 døgn fra kr 21 890,- fra kr 24 550,- fra kr 28 460,-
49 døgn fra kr 23 800,- fra kr 26 910,- fra kr 31 500,-
56 døgn fra kr 25 730,- fra kr 29 270,- fra kr 34 520,-

Prisene gjelder når to personer deler dobbeltrom.

*Tilbudspris gjelder på avgangene 09. januar, 23. januar, 30. januar og 06. februar.

Tilslutningsbillett, andre reisedatoer eller fly fra andre flyplasser medfører et tillegg i pris.

Med forbehold om utsolgte tilbud


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Marcus er et hotell med deluxe rom. Rommene er utstyrt med vannkoker, kjøleskap, 24-timers roomservice. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng. Hotellet har 24 timers resepsjon og restaurant som heter Restaurant Steaks and Grill. 7 etasjer og heis.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja

Family består av en mindre gruppe bygninger inne på komplekset som omkranser et stort svømmebasseng. Her finnes studio, 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter samt Penthouse. Alle boenhetene har et lite kjøkken med kokemuligheter, mikrobølgeovn, vannkoker og kjøleskap. Bad med dusj. 24 timers resepsjon og egen frokostrestaurant. 6 etasjer og heis.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja

C-View Residence har 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter, penthouse og studioleiligheter. Bostedet har sjøutsikt fra 3 sider. Rommene er utstyrt med kjøkkenkrok med kokeplater, mikro, kjøleskap, vannkoker og 24-timers roomservice, tv, wifi og balkong. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Nei  Safe Ja

Marcus er et hotell med deluxe rom. Rommene er utstyrt med vannkoker, kjøleskap, 24-timers roomservice. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon og restaurant som heter Restaurant Steaks and Grill. 7 etasjer og heis.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja