Fellesreise til Oliva Nova - med fokus på trim og helse

Gruppetreningstimer
Send oss en forespørsel

Dette er reisen for deg som vil være litt mer aktiv på tur. Vi tilbyr under reisen et daglig aktivitetsprogram med fokus på varierte aktiviteter og trim. I løpet av uken vil det være mulig å delta på mange forskjellige aktiviteter som er lagt opp til å passe for alle, uansett nivå og alder. Hovedmålet med turen er at det skal være sosialt og at alle skal få en fin opplevelse. I tillegg blir det tid til bading og soling på den flotte sandstranden, eller i bassenget for de som ønsker det.

 

Reiseleder
Sturla er en erfaren reiseleder og tilrettelegger alt under oppholdet. Han er tilgjengelig ved behov og leder aktiviteter og trening under reisen. Han vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives.

SturlaSturla

Reisevert
Elke er 75 år og pensjonist. Hun er sosial, aktiv og reisevant. Hun blir med som reisevert på turen og bidrar til sosialt fellesskap og trivsel.

ElkeElke

Fellesreise med Solgruppen
Bocciaspill
Sykkeltur

 

Om Oliva Nova

Oliva Nova ligger i Spania, ca 1 times kjøring nord for Benidorm. Anlegget består av flere leilighetskompleks, bungalower og villaer i tillegg til selve hotellet. Las Dunas er et av disse kompleksene som inneholder 215 fullt utstyrte leiligheter med 1 eller 2 soverom. Her er det egen resepsjon, restaurant som er åpen i enkelte perioder, vaskemaskiner (myntautomat), trimrom, innendørs oppvarmet basseng og utendørs basseng. I en gangavstand på ca. 20 min. er det 13 restauranter. I områdene rundt er det mange små og litt større byer med Oliva som den nærmeste større byen. Oliva ligger 4 km fra Oliva Nova. Dette er en sjarmerende liten by hvor man kan kjenne på den lokale spanske stemningen og atmosfæren. Den nærmeste mer typiske turistbyen er Denia, som ligger 16 km sør for Oliva Nova.

 

Stue Las DunasFlotte leiligheter
Las DunasFine uteområder
Golf Panorama

Inkludert i prisen

  • Fly Oslo eller Trondheim - Alicante t/r
  • Transport flyplass - Oliva Nova t/r
  • 7 overnattinger inkl. frokost
  • 6 måltider derav 3 lunsjer og 3 middager
  • Aktiviteter og utflukter
  • Norsk reiseleder

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Pris per person når 2 deler 2-roms leilighet: fra kr 11 950,-

Pris for å reise alene: fra kr 13 950,-

Pris for avreise fra andre flyplasser og/eller for andre boalternativer på forespørsel.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.

 

Dersom du har spørsmål om turen, ring oss gjerne på telefon 73 53 50 12. 

 


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her