Fellesreise til Oliva Nova - med fokus på trim og helse


Dette er reisen for deg som vil være mer aktiv på tur. Vi tilbyr under reisen et daglig aktivitetsprogram med fokus på varierte aktiviteter og trim. I løpet av uken vil det være mulig å delta på mange forskjellige aktiviteter som er lagt opp til å passe for alle, uansett nivå. Hovedmålet med turen er at det skal være sosialt og at alle skal få en fin opplevelse. I tillegg blir det tid til bading og soling på den flotte sandstranden, eller i bassenget for de som ønsker det.


Stue Las Dunas
Las Dunas
Gåtur

Program

Lørdag
Ankomstdag

Søndag
Velkomstmøte og ‘bli kjent’ vandring og rusletur til Font Salada «kulpen». Der er det mulig å bade i kildevann som holder 22gr i vannet året rundt. Vi spiser felles lunsj. Felles middag om kvelden.

Mandag
Team Eggan holder et foredrag om kosthold og tilpasset trening etterfulgt av ca 45 min med øvelser ved bassenget. Felles lunsj. Resten av dagen kan utnyttes til det hver enkelt ønsker. Bading, soling eller noe annet.

Tirsdag
Sykkeltur i lett terreng (40 km). Vi spiser felles lunsj og besøker Benidoleig grotten . Vi forlenger turen på slutten for de som ønsker å sykle litt lenger.


Onsdag
”Ut i det blå” heldagsutflukt til Altea og Albir. Vi besøker fyret i Albir, samt tilbyr byvandring i Albir og Altea. Vi avslutter med felles middag på Solgruppens egen restaurant Den norske Bok-Cafe ?n i Albir.

Torsdag
Team Eggan tilbyr trening med enkle, tilpassete øvelser. Foredrag om trening. Vi setter av ettermiddagen til alternative aktiviteter etter ønsker fra de reisende. Felles lunsj. Resten av dagen kan brukes på egen hånd.

Fredag
Fjelltur til fots i områdene rundt Val de Laguar. Turen går på stier og vi tilpasser lengde etter nivå. Felles lunsj i det fri. Avslutningsmiddag på hotellet om kvelden.

Lørdag
Hjemreise.

Om Oliva Nova

Oliva Nova består av flere leilighetskompleks, bungalower og villaer i tillegg til selve hotellet. Las Dunas er et av disse kompleksene som inneholder 215 fullt utstyrte leiligheter med 1 eller 2 soverom. Her er det egen resepsjon, restaurant som er åpen i enkelte perioder, vaskemaskiner (myntautomat), trimrom, innendørs oppvarmet basseng og utendørs basseng. I en gangavstand på ca. 20 min. er det 13 restauranter. I områdene rundt er det mange små og litt større byer med Oliva som den nærmeste større byen. Oliva ligger 4 km fra Oliva Nova. Dette er en sjarmerende liten by hvor man kan kjenne på den lokale spanske stemningen og atmosfæren. Den nærmeste mer typiske turistbyen er Denia, som ligger 16 km sør for Oliva Nova.

Inkludert i prisen

  • Fly Oslo eller Trondheim - Alicante t/r
  • Transport flyplass - Oliva Nova t/r
  • 7 overnattinger inkl. frokost
  • 6 måltider derav 3 lunsjer og 3 middager
  • Program som beskrevet
  • Norsk reiseleder

Reiseleder
Sturla fra Sportsevent er en erfaren syklist og reiseleder, og tilrettelegger alt under oppholdet. Han er tilgjengelig ved behov og leder aktiviteter og trening under reisen. Han vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives.

Sturla

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Pris per person når 2 deler 2-roms leilighet: fra kr 11 950,-

Pris for å reise alene: fra kr 13 950,-

Pris for avreise fra andre flyplasser og/eller for andre boalternativer på forespørsel.
Vi tar forbehold om endringer i programmet.


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her