Høstfest i Albir med Contrazt og Tore Strømøy


Bli med Contrazt, Tore Strømøy og Solgruppen til en uke med fest og moro i Albir.


For sjette år på rad inviterer Solgruppen til ei festlig uke i populære Albir. Også denne gang er vi så heldige å ha med oss dansebandet Contrazt til vår årlige festuke. Et fantastisk band som vi garanterer vil gi publikum alt med sin store spillglede, sceneshow og utstråling. De har tidligere vært med i Melodi Grand Prix og vært nominert til Spellemannsprisen for årets danseband og har mottatt 4 gullplater.

Vår kjære Tore “på sporet” Strømøy er selvfølgelig med oss gjennom hele uka. Tore vil være der det skjer, og være konfransier på flere av våre arrangementer denne uka.

Tore Halvorsen fra Ole Ivars skal være med oss og spre glede med sin fantastiske stemme. Han har to ganger tidligere vært med sammen Ole Ivars og skapt stemning for oss i Albir. Odd Arne Sørensen har med seg trekkspillet og vil gi oss fine innslag og kanskje litt allsang? GT-Sara kommer for å underholde oss med sine vitser og fine sanger.

På Benidorm Palace får vi se det spektakulære showet i Moulin Rouge-stil mens vi spiser en deilig middag. Vi vil ha dansekveld på Albir Playa og flere arrangementer på Bok-Café'n. Vi drar på en spennende utflukt, hvor de som ønsker å være med kan melde seg på.

Albir Playa hotel & spa
Tore Strømøy på høstfest i Albir
Høstfest i Albir

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Norge - Alicante
 • Transfer flyplass - bosted t/r
 • Overnatting på valgt bosted
 • Velkomstlunsj på Den Norske Bok-Kafe`n
 • Middag og dansekveld med artistene
 • Fellesmiddag og show på Benidorm Palace
 • Aktivitets og utfluktsprogram
 • Reiselederservice

 

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Priseksempler

Avreise Lengde  Albir Playa (inkl. 1/2 pensjon)
20.10 2 uker fra kr 12 990,- venteliste
27.10 1 uke fra kr 9 990,-

Pris per person når 2 deler dobbeltrom/leilighet. Enkeltromstillegg kr 265/215 pr natt.

 

 

Priser gjelder fra Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.Tilslutningsbillett, andre reisedatoer eller fly fra andre flyplasser kan medføre høyere pris.

Pris er basert på kapasitet av bosted og fly. Begrenset antall plasser. 


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Et flott 4-stjerners hotell sentralt i Albir nært til matbutikker, hovedgaten, vårt service-kontor og Bok-Cafe’n. Hotellet holder en meget høy standard og har blant annet et fint uteområde med svømmebasseng, utendørs jacuzzi og koselig hage. I tillegg har hotellet ett eget spa hvor man kan nyte diverse behandlinger som f.eks ansiktspleie, massasje og lignende.

Strand ca 700 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 450 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer/heis 5/ja

Las Terrazas del Albir er et koselig hotell som ligger sentralt i forhold til sentrum og stranden. Med variasjon i 2-roms leiligheter og 1-roms studioleiligheter egner Las Terrazas seg både for enslig reisende og par.

Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 350 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Nei/nei
Safe Ja Etasjer/heis 5/ja