Venezia, Verona og Gardasjøen - med operaforestilling av Placido Domingo


Bli med på denne innholdsrike turen med høydepunkter som Venezias kanaler og antikke kultur og sjarme, vakre Gardasjøen med sol, varme, rik matkultur og vakker natur, og klassiske Verona med Placido Domingos 50 års jubileumskonsert – dette blir en fantastisk opplevelse.


Vi besøker Venezia, hvor vi bor sentralt i bydelen San Marco, samme bydel som Markus kirken og Markus plassen. Ett ærverdig hotell med antikke malerier, takbjelker og tradisjonell venetiansk arkitektur. Vår guide tar oss med på en fascinerende byvandring før vi får tid til å oppleve byen i eget tempo og spise en deilig middag. Vi avslutter med en stemningsfull klassisk kirkekonsert i en av byens vakre barokkirker. Videre drar vi til vakre Gardasjøen og sjarmerende Desenzano. Her skal vi tilbringe 4 innholdsrike dager med byvandring, sol, bad, shopping, båtturer og nydelig mat og drikke. Det blir også anledning til å besøke en vingård for de som ønsker det.

De to siste nettene skal vi tilbringe i fantastiske Verona. Vår guide tar oss her med på en spennende byvandring der vi skal besøke Julies balkong, arenaen og de kjente piazzaer. Turens høydepunkt er jubileumskonserten med Placido Domingo. Konserten er satt til 04.08.19 og vi har billetter på nummererte sitte- plasser på det imponerende romerske amfiteatret, bygget for 2000 år siden.

Venezia by nightVeneziaDesenzanoDesenzano ved Gardasjøen
Placido Domingo
Verona
Italiensk mat

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Oslo - Venezia inkl. 1 kolli
 • 7 hotellovernattinger inkl. frokost
 • 2 fellesmiddager
 • Båttur til Sirmione inkl. lunsj
 • Nummerert billett til jubileumskonsert med Placido Domingo
 • Transport og utflukter i henhold til program
 • Lokale byguider
 • Norsk reiseleder

Ikke inkludert:

 • Vingårdsbesøk

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Pris pr. person i dobbeltrom kr 14 990,-

Pris for å reise alene kr 18 390,-

Denne turen er ikke egnet for deg med gangbesvær.

Pris for avreise fra andre flyplasser på forespørsel.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

 


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her