Jul i fellesskap i Albir


Glem julestria, snø og kulde. Bli med på vår tradisjonsrike juletur til Albir.


Juleboccia
Nyttårsaften på bok-cafe`n
Den norske bok-cafen i Albir

 

Reis alene, sammen med andre. Her samles vi i fellesskap og tar del i norske og spanske juletradisjoner. Nye vennskap og relasjoner blir knyttet. Stadig flere reiser ned til Albir for å feire jul og nyttår i fellesskap, med variert norsk julemat, og et rikholdig aktivitetsprogram. Avreise fra de fleste flyplasser i Norge i perioden 12.12.15-19.12.2015

 

Reisebrev fra Elke`s julefeiring i Albir 

Min ektefelle, reise og turkamerat gjennom 50 år, døde for snart 3 år siden. Jeg hadde aldri tidligere, i løpet av mine 72 år, reist alene. Nå ønsket jeg ikke lenger sitte alene, men reise mer! Reise «å så langt, langt, langt over de høye fjælle», som Bjørnstjerne Bjørnson skrev. Det samme ønsket jeg. Barn og mange gode venner foreslo også at jeg skulle reise igjen. Jeg begynte å lete på internett, men det var jammen ikke enkelt og tiden gikk uten at jeg helt fant noe som ville være perfekt for meg.
På seniortrim traff jeg tilfeldig en dame som hadde en t-skjorte med Solgruppens logo på brystet. Hun fortalte om sine erfaringer og opplevelser med Solgruppen i Albir. Like etter traff jeg også en representant fra Solgruppen, som mente at dette ville være noe for meg. Etter en del overtalelser og garantier om at jeg ikke kom til å havne på en øde ø, men i Albir, begynte tanken om reisen å ta form. Jeg bestilte en 4 ukers tur over jul og nyttår. Og glad er jeg for det!

Det ble en fantastisk tur hvor jeg traff mange hyggelige mennesker, mange av dem også alene. Det tok ikke lang tid før nye bekjentskaper ble etablert, grupper dannet og nye relasjoner skapt. Vi dro sammen på utflukter og på spaserturer til både fyret og Altea og vi møttes på Bok-Cafe’n nesten daglig.
Og jeg skal si det ble feiring av jul og nyttår! Julaften dro vi først til Sjømannskirken før det var middag og julefeiring på Bok-Cafe’n. Du verden så flinke alle var, både de som laget maten, de som spiste den og ikke minst de som arrangerte hele selskapet. En minnerik kveld med nydelig mat! Maten under nyttårsfeiringen var utmerket, alle gledet seg og intet øye var tørt. Det ble boblevann, vin, hodesus og øresus, så kort sagt var det også en meget trivelig kveld for oss alle.

Skulle jeg ha reist hjem rett etter nyttår, etter 2 uker, ville det blitt for liten tid for meg. Et 4 ukers opphold er perfekt for å få med både nye bekjentskaper, det sosiale samholdet, turene og ikke minst varmen. Jeg har allerede bestilt en ny tur til neste jul, og håper jeg treffer igjen mange av mine nye venner der da.

Reiseklem fra Elke Fossen

Elke`s julefeiring
Elke`s julefeiring
Elke`s julefeiring

Inkludert i prisen

 • Fly t/r Norge - Spania
 • Transfer t/r Alicante flyplass - bosted
 • Opphold på valgt bosted
 • Julelunsj og julemiddag
 • Heldagsutflukt
 • Nyttårsmiddag

 

Pris

Avreisedato Lengde Albir Garden Hotel Kaktus inkl. 1/2 pensjon Vidalbir Las Terrazas Albir Azul(2 soverom)
16.12.2017 3 uker 13 990  19 990 12 990 12 885 11 250
16.12.2017 4 uker 13 990  23 990 12 990 12 885 12 990

Enkeltromstillegg per person per døgn

 • Albir Garden: kr 160,-
 • Hotel Kaktus: kr 230,-
 • Vidalbir: kr 225,-
 • Las Terrazas: kr 240,-
 • Albir Azul: kr 200,- 
Avreisedato Lengde Primavera Florida Los Alamos ll
16.12.2017 3 uker 11 250  11 250 11 250
16.12.2017 4 uker 11 990 (3 1/2 uke)  12 990 12 990

Enkeltromstillegg per person per døgn

 • Primavera: kr 200,-
 • Florida: kr 200,-
 • Los Alamos ll: kr 200,-

Andre bosteder og reiselengder på forespørsel.


Send oss en forespørsel

Hotellinformasjon


Vakre Hotel Kaktus ligger rett på den flotte strandpromenaden. Hotellet har en stor bar med terrasse og fantastisk utsikt mot Middelhavet. Her kan man nyte fin musikk eller ta en dans til levende musikk. Hotel Kaktus er perfekt for deg som ønsker å bo tett til både strand og sentrum.

*Hver 6. uke gratis gjelder dobbeltrom med halvpensjon

Strand ca 20 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 1 km Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer/heis 6/ja

Albir Garden er et leilighetshotell med 2-roms leiligheter fordelt i et hovedbygg og flere lavblokker. På Albir Garden er det en stor restaurant med mulighet for å kjøpe frokost, lunsj og middag. Hotellet har også egen stor bar ved siden av resepsjonen med aktiviteter/underholdning. Albir Garden ligger i et rolig område, nært hovedgaten i Albir.

*Hver 4. uke gratis gjelder i perioden 01.11.17 - 31.05.18

Strand ca 1 km Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 750 m Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer 3

Sentralt beliggende leilighetskompleks like ved ”det tørre elveleiet” og drivingrange( golfbane ). Bare 100m fra strand og hovedgate. Alle leilighetene har balkong som enten har utsikt mot golfbanen eller mot elveleiet med morgen- eller ettermiddagssol. En leilighet på Albir Azul er perfekt for 2-4 personer, venner, par eller en familie.

Strand ca 100 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 700 m Basseng Ja
Resepsjon Nei Restaurant/bar I nærheten
Safe Ja Etasjer/heis 4/ja

 Vidalbir ligger like ved hovedgata i Albir og ikke langt fra Solgruppens servicekontor og Den Norske Bok-Cafe`n. Komplekset har en takterrasse med gode solforhold og solsenger. Bassenget ligger delvis i skyggesiden uten de beste solforholdene.

Strand ca 600 m Internett Ja
Bok-Cafe`n ca 350 m Basseng Ja
Resepsjon Ja, begr. åpn Restaurant/bar Nei/nei
Safe Nei Etasjer/heis 3/ja