Brussel og Amsterdam med besøk på Keukenhof

Keukenhof blomsterpark
Send oss en forespørsel

Bli med på denne turen hvor vi blant annet besøker NATOs hovedkvarter i Brussel, vi opplever den verdenskjente blomsterhagen Keukenhof og er med på et elvecruise i Amsterdam. Siste kvelden feirer vi Solgruppens 25 års jubileum med fest i Amsterdam.


Vi starter i Brussel og gjør en byvandring i det historiske sentrumet som er fylt til randen med severdigheter, parker, handlegater, restauranter og annet som gjør at man som tilreisende blir i godt humør. Vi besøker byens midtpunkt, det berømte torget Grand Place før vi spiser en felles lunsj. Vi går ut å spiser en felles middag på kvelden.

Morgenen etter starter med et besøk på NATOs hovedkvarter hvor vi får en omvisning, samt et foredrag før vi avslutter med en nydelig lunsj. Etter lunsj drar de som ønsker det, videre til EU parlamentet. Ettermiddagen kan brukes til å utforske Brussel på egen hånd. Vi bor sentralt med gangavstand til attraksjoner, gode restauranter og shoppingmuligheter

Grand Place i BrusselGrand Place

Etter frokost morgenen etter kjører vi buss på til Amsterdam. Vi kjører gjennom et variert landskap med vakre blomsteråkrer og stopper for dagens høydepunkt; den verdenskjente blomsterparken Keukenhof. Parken har over 7 millioner blomster og er mest kjent for de mange ulike tulipanene. Her er til sammen 32 hektar med hager og paviljonger. Etter besøket på Keukenhof kjører vi videre til Amsterdam hvor vi spiser en felles middag på kvelden. Amsterdam har flere kanaler enn Venezia, flere broer enn Paris, og et hav av historiske monumenter, kjente museum, moderne bygninger, duvende blomster og fargerike innbyggere.

Neste brukes til å utforske Amsterdam. Vi skal blant annet ta del i et deilig elvecruise og en spennende byvandring. På kvelden inviterer Solgruppen til jubileumsfest med flere ansatte. Vår buss vil ta oss med til en trivelig restaurant hvor vi spiser og feirer 25 års jubileum.

Den siste dagen kan du oppleve Amsterdam på egen hånd. Vår reiseleder har gode tips til deg som ønsker å utforske Amsterdam ytterligere.

KeukenhofKeukenhof
AmsterdamAmsterdam
Kanalbåt i AmsterdamOpplev Amsterdam fra en kanalbåt

Inkludert i prisen

 • Fly Oslo-Brussel, Amsterdam-Oslo
 • 5 overnattinger inkl. frokost
 • 5 måltider, derav 2 middager og 3 lunsjer
 • Byvandring i Brussel
 • Byvandring og elvecruise i Amsterdam
 • Inngang til Keukenhof
 • Norsk reiseleder

 

Reiseforsikring og / eller avbestillingsforsikring er ikke inkludert. Vi anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring for denne reisen. Kontakt ditt forsikringsselskap angående dette.

Pris

Bestill innen 11. januar 2019 og få 750 kr i rabatt.

Avreiseplass Pris per pers i dobbeltrom Pris for å reise alene
Oslo kr 11 790,-  kr 14 390,-
Trondheim kr 12 590,-  kr 15 190,-

Avreise fra andre flyplasser er mulig. Pris på forespørsel.

 


Bestill reisen

Informasjon ved bestilling

Ved bestilling trenger vi fullt navn på reisende (slik det står skrevet i passet). Inkluder også eventuelle mellomnavn. Bestillingen er endelig når du har mottatt bestillingsbekreftelsen og faktura og har innbetalt depositum. Depositum (fra 3000,- per person ) betales Solgruppen innen 7 dager etter bestilling. Restbeløp betales 35 dager før avreise. Vi henviser for øvrig til våre Alminnelige reisebestemmelser.


Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

 • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
 • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
 • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
 • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her