Fellestur med seniordans på Gran Canaria

Seniordans i Thailand
Send oss en forespørsel

Bli med på en fellesreise med sol og varme, seniordans, sang og mye mer på Marina Elite, Gran Canaria


Vi har gleden av å kunne tilby seniordans på Gran Canaria i Balito Beach og hotellet Marina Elite. Komplekset ligger vakkert til ved sjøen, med fin utsikt og gode solforhold. Dette er turen for deg som danser seniordans, og vil reise på egen hånd eller sammen med gode dansevenner. Her er man altså ikke avhen-gig av at en større forening reiser sammen på fellestur, her vil seniordansere fra alle kanter av landet møtes til felles dans og opplevelser.

God mat og drikke
Marina Elite bassengområde
Fellesskap

Inkludert i prisen

  • Fly Oslo - Gran Canaria t/r inkl. 1 innsjekkete bagasje
  • Transport flyplass - bosted t/r
  • Overnattinger inkl. halvpensjon
  • Heldagsutflukt inkl. lunsj og drikke
  • Dans på hotellet med danseleder
  • Reiselederservice

 

Danseleder Bente HammerDanseleder
Bente Hammer

Pris

Avgang  Reiselengde  Pris 
22.01.2020 1 uke fra kr 10 990,-
22.01.2020 2 uker fra kr 15 990,-
22.01.2020 3 uker fra kr 19 990,-
29.01.2020 2 uker fra kr 16 990


Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler rom / leilighet. Prisene i våre pakkereiser tar utgangspunkt i avreise fra Trondheim / Oslo, i gitte priskategorier. Tillegg i pris kan forekomme dersom flyprisene er høyere enn hva estimert. Tillegg kan også forekomme ved avreise fra andre avreisesteder enn oppgitt, og på ukurante reisetidspunkt. Vi tar i tillegg forbehold om endringer i pris og kapasitet på bostedene våre.


Bestill reisen
Last ned program Send oss en forespørsel

Standardopplysningsskjema for pakkereiseavtaler

  • Den kombinasjonen av reisetjenester du tilbys, er en pakkereise etter lov om pakkereiser og reisegaranti mv. (pakkereiseloven).
  • Du omfattes derfor av alle rettighetene som gjelder ved pakkereiser. Solgruppen AS (heretter Solgruppen) har det fulle ansvaret for at pakkereisen som helhet gjennomføres korrekt.
  • Solgruppen har dessuten en lovpålagt reisegaranti som sikrer tilbakebetaling av dine innbetalinger i tilfelle insolvens hos selskapet/selskapene. Dersom transport inngår i pakkereisen, dekker reisegarantien også hjemtransport.
  • Flere opplysninger om sentrale rettigheter etter pakkereiseloven kan du lese her

Hotellinformasjon


Marina Elite er et populært anlegg med en flott beliggenhet, og med Atlanterhavet i front. Hotellanlegget ligger i bratt terreng langs kystvegen mellom Puerto Rico og Arguineguin, ca midt mellom begge. Promenaden langs kystvegen til Arguineguin er en fin gåtur, den populære Anfi stranden ligger bare 800 m unna. Marina Elite har flere leiligheteskategorier fordelt på flere bygg, alle med balkong. 

Strand ca 800 m Internett Ja
Sentrum ca 3 km Basseng Ja
Resepsjon Ja Restaurant/bar Ja/ja
Safe Ja, mot avg. Etasjer/heis 8/Nei

Veiledende priseksempler

Alle priser er veiledende og tar utgangspunkt i at 2 personer deler leilighet. Alle veiledende priser tar utgangspunkt i avreise fra Oslo / Trondheim, i gitte priskategorier.

2 uker 3 uker 4 uker  5 uker 6 uker  7 uker 8 uker 
fra 13 210,- fra 16 150,- fra 19 720,- fra 23 400,- fra 27 265,- fra 30 240,- fra 33 700,-
Alle priser er veiledende, oppgitt per person og tar utgangspunkt i at 2 eller flere deler leilighet. Priser er høyere fra 24.12 - 01.01 og 09.04 - 11.04 Priser er basert på tilgjengelighet tar utgangspunkt i utreise og opphold i en gitt prisklasse. Andre reiselengder på forespørsel.
Inkludert i prisen per person flytransport tur / retur destinasjonen, 1 x innsjekket kolli bagasje (2 kolli på reiser mer enn 56 dager) , 1 håndbagasje, transfer i buss tur/retur flyplass, valgte bosted og bostedskategori i angitt periode, reiselederservice, 24 timers vakttelefonservice, skatter og avgifter.