Thailand med besøk på broen over Kwai


Vi starter i Bangkok og ender opp i Jomtien. På veien får du oppleve en rekke godbiter fra Thailand - smilets land.


Vi starter i Bangkok hvor vi tilbringer 2 netter på et ærverdig 5* hotell ved elven Chao Phraya. Her nyter vi god mat og for de som ønsker, blir det sightseeing i Bangkok med The Grand Palace - kongens tidligere bolig. Deretter tar vi en båttur på klongene, kanalene, i den gamle delen av Bangkok før vi spiser lunsj. De som heller vil nyte hotellet og dets flotte bassengområde spiser lunsj der. En av høydepunktene er en heldagsutflukt til den gamle hovedstaden i Siam, Ayutthaya og sommerpalasset til Kong Rama IV. På vei hjem tar vi et elvecruise med deilig lunsj før vi ankommer hotellet. Det vil bli tid til å utforske Bangkok på egen hånd.

Vi forlater Bangkok og kjører til Kanchanaburi for å oppleve den berømte Broen over Kwai (Dødens jernbane). Filmen The Bridge on the River Kwai fra 1957 har gjort denne broen verdenskjent. Vi skal rusle på broen og besøke Thailand Burma Railway Centre (TBRC) Kanchanaburi War Cemetery (Don Rak) – hvor hele 6 982 personer er gravlagt. Vi spiser lunsj før vi overnatter på Royal River Kwai Resort som er en opplevelse i seg selv. Vi besøker Hellfire Pass og Hellfire Pass Memorial – en strekning på Dødens jernbane hvor et pass ble hugget ut i grunnen. Rafting for å se Mon Village og dans. Det blir lunsj før vi tar inn på fantastiske The Float House Resort, hvor vi bor i bungalows på elven. Vi drar så til Cha Am og det flotte strandhotellet Methavalai for 2 netter. Vi nyter fasilitetene og stranden. Vi tilbringer også en kveld i spennende Hua Hin med deilig middag.

Langtidsferie
*Siste dag tar vi hurtigbåten over sjøen til Pattaya. Dette tar ca. 2 timer. Så er det en liten svipptur til Patramnak og Hotel Marcus eller Hotel Family, som har internett og norsk TV. Her skal vi tilbringe late dager og for de som ønsker det er det utflukter og aktiviteter. Vårt område for langtidsferie kan du lese om på side 32 i katalogen.
Man kan også reise ut på en av våre tidligere fellesavganger og bli med på turen. Man beholder da rommet sitt på hotellet mens man er på rundturen. Det er inkludert transport til Bangkok. Pris pr. person kr 8 790*
Grand Palace, bangkokGrand Palace, Bangkok
Ayutthaya, ThailandAyutthaya
Broen KwaiBroen Kwai
Hua HinHua Hin 
Flytende marked
Jomtien, Thailand

Inkludert i prisen

  • Fly Gardermoen - Bangkok t/r
  • Bussturen som beskrevet inkl. 6 overnattinger
  • Frokost, 5 middager og 4 lunsjer under bussturen
  • Reiselederservice
  • Overnattinger på valgt hotell i Jomtien inkl. frokost
  • Utflukt under opphold i Jomtien inkl. lunsj
  • Avslutningsmiddag i Jomtien

Pris

*Prisene gjelder per person når 2 personer deler. Enkeltromstillegg kr 190 pr natt og kr 1 390 på rundtur.

Avreise 31.01.2018

Dager Hotel Marcus / C-View Hotel Family
22 22 990 21 690
29 24 590 24 150
39 26 850 26 200
49 28 800 27 990

For de som ønsker å dra direkte med fly t/r og ta del i oppholdet i Albir, ring oss for tilbud.


Bestill reisen
Send oss en forespørsel

Hotellinformasjon


C-View Residence har 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter, penthouse og studioleiligheter. Bostedet har sjøutsikt fra 3 sider. Rommene er utstyrt med kjøkkenkrok med kokeplater, mikro, kjøleskap, vannkoker og 24-timers roomservice, tv, wifi og balkong. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket. Hotellet har 24 timers resepsjon.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Nei  Safe Ja

Family består av en mindre gruppe bygninger inne på komplekset som omkranser et stort svømmebasseng. Her finnes studio, 2-roms leiligheter, 3-roms leiligheter samt Penthouse. Alle boenhetene har et lite kjøkken med kokemuligheter, mikrobølgeovn, vannkoker og kjøleskap. Bad med dusj. 24 timers resepsjon og egen frokostrestaurant. 6 etasjer og heis.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja

Marcus er et hotell med deluxe rom. Rommene er utstyrt med vannkoker, kjøleskap, 24-timers roomservice. Bad med dusj. Safe på alle rom. Svømmebasseng på taket og Rooftop bar. Hotellet har 24 timers resepsjon og restaurant som heter Restaurant Steaks and Grill. 7 etasjer og heis.

Resepsjon Ja Basseng Ja
Restaurant Ja Safe Ja